Framtiden


När jag först sökte in på höstterminsbetygen i vintras.

HEJSAN! VET NI VAAAAAAD? JAG KOM IN PÅ MITT FÖRSTAHANDSVAL TILL GYMNASIET!!
En sådan extrem lycka så ni skulle inte tro att det är sant. Jag ska gå Frisör. Det är mitt absoluta drömyrke. Nu äntligen, får man börja lära sig något man är absolut intreserad för. Jag är så himla glad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30+ C



Passat på att sola loss idag. Legat i våra nyinköpta trädgårdsmöbler... typ hela dagen. Älska sommar.

Kram,

Outfit



Här ser ni en liten close-up på vad jag har på mig idag!
Ursäkta för dålig uppdatering igår men jag hade en "datorfri" dag. Uppfriskande. Idag har det varit en jäkligt nice dag då jag vistast i Norrköping, käkat glass i Kaktusparken, valt frisör till min "höst klippning," käkat wok, fått en halvtimmes massage på , haft en lång pratstund och fått yttligare saker till min kära dator för att slutligen sjungit i bilen på vägen hem.

Allt detta i väldigt små och obekväma -men ack så snygga- jeans shorts. HEJ OCH HÅ, SÅ KAN DET GÅ!

Puss&Kram,

untitled



Ett foto från när vi tog bilderna till min meny...
Har slängt iväg ett mail till ELLE nu också.

Pusshej,

Reklam

Ni vet reklamen som går hela tiden under kvällen på kanal5? Den är från något sorts mobil/dator/internet bolag? Det är en pappa som sitter i videokonferans med två kollegor och sedan reser han sig upp för att "det händer en nödsituation." Då ser man att han har badbyxor på sig? Ni vet vilken jag menar, eller hur?

Jag kommer inte på vad den är ifrån just nu, MEN OM NÅGON VET KOMMENTERA SVARET!

Vet ni vad jag verkligen tänker på varje gång jag ser den? Något jag allvarligt funderar på under resten av reklamsändningen? VARFÖR SKA DE GÅ OCK SKÖLJA AV UNGENS GLASS IFRÅN SAND OM HAN ENDÅ SKA FÅ EN NY!? It just don't make sens.... 

Kände för att göra er övriga uppmärksammade på det, haha!

Fortsatt trevlig dag,

Hairdonut





Jag kände för att testa på den ack så poppulära och ombloggade "hairdonut"en idag. Så jag lät kreativiteten flöda och skapade en egen. Det gick jätte enkelt och allt jag offrade var en strumpa, haha!

Nu jag känner mig som en primaballerina. Frisyren känns väldigt parisienne och är även den perfekta räddningen för en dålig hårdag. Jag testade bara lite snabbt så det blir snyggare när man sätter upp det mer noggrannt (den svarta fläcken på övre fotot är en inte så fin spegelreflektion av mig, haha!)

Superfint!
Kram,

Midsommar!



Passar på att hälsa er glad midsommar, såhär dagen efter! Jag fick lite klänning panik då min tilltänkta klänning var tvungen att tvättas. Men jag löste det med en båt-inspererad outfit ist, marint, vitt och rött. Det är ju också sommrigt! Och vilket smink passar bättre till marint än svart eyliner? så körde på det + flätade in ett "svenska flaggan band" i luggen. Vad tycker ni?

PS. allt i min blogg har typ kastats om?! alla menyer, header o.s.v!!? Ska fixa't snart...

Väder&Vind






Jag lyckades knäppa några bilder med min nya kamera innan regnet började falla. Fint blev det!
Copyright såklart.

Kram,

Fläta



Om du har kollat här och här , kan du säkert gissa att detta är en utav mina favorit frisyrer för säsongen! En Fiskbensfläta som ligger på ena sidan. Lagom slarvigt och beach-igt. Har du i lite saltvattenspray innan du flätar den blir det mer "torrt och rufsigt."

Kram,

Sommarjobb



Sure, I've been cleaning today.
- But I've been donig it dressed in skirt, wearing lipstick!


Sommarpresent


Bild från Google.se

En sådan här kom till min ägo idag! Fantastiskt bra foton och smidig som attan!!

Sommrigt


Alla bilder från Google.se

En slokhatt på huvudet och något bronze-igt på ögonlocken. Det skulle jag vilja ha! Gärna idag. Ser ni att mina nuvarande favoritfärger finns med bland hattarna?

Från vänster: Topshop, Monki, Chanel, Maybeline, Dior, Åhlens, Topshop.

Kram,


Maxi klänningar


Långklänning


Elle Juli 2011

Hejsan alla nattugglor!

Tänkte ge er en personlig rekomendation! Långklänningar (och även kjolar) är något jag fasnat totalt för i sommar! Känns lagon svalt och avslappnat till vardags samtidigt som det lätt blir effektfullt och svinsnyggt till fest. 

Åvan ser ni en bild på mig i lördags, iförd nyinköpt långklänning. Jag gillar tidningen Elles råd "att matcha med en parkas." Fast jag kommer självklart göra om tipset till mitt eget genom att macha med andra sorters "grövre" jackor och både enfärgade och blommiga klänningar.

Det tycker jag ni borde prova!
Kram,

Allra första gången.

Hejsan vänner, bekanta & främlingar!

Jag vill hälsa dig välkommna till min alldeles nya blogg. Det har varit roligt, överraskande och lärorikt att skapa den. Jag funderar på att gå en HTML-kurs någon gång i framtiden eftersom mina amatör kunskaper gjorde mig så nöjd som jag blev med denna designen. D.v.s. jättenöjd!

Du märker säkert bristen på färger häromkring? Det beror på att jag vill koncentrera all färg till i mina inlägg. Det blir mer effektfullt, exlusivt så -och ingen risk för att färgerna skär sig emot varann, haha.

Jag har haft en blogg innan. Men denna, självbetitlade, ger mig kännslan av att ha ett alldelses eget utrymme i cyber rymden -och det gillar jag! Vad som kommer finnas i min blogg, och en närmare beskrivning av mig, kan du läsa i min profil i menyn.

Kram,


Välkommen till min nya blogg...

den är under konstruktion.

RSS 2.0